Sarbatoare Sfantului Gheorghe este una dintre cele mai frumoase sarbatori romanesti. Poate si pentru ca Sf. Gheorghe este cunoscut ca un sfant razboinic, cu fapte marete, purtator de biruinta care obliga la smerenie si multa, multa iubire.

Nu intamplator multi sunt de parere ca aceasta sarbatoare este considerata si cea care anunta inceputul anotimpului insorit! Asadar, indicat ar fi sa uitam de vremea morocanoasa de afara si sa ne gandim la zilele calde si pline de zambete ce ne asteapta in urmatoarele luni.

Pe 23 aprilie sarbatorim onomastica prietenilor care poarta numele de Gheorghe sau derivatii ale acestuia: Georgiana, George, Gica, Georgia, Gigel,  Gherghe, Gherman, Gina, Geo sau Geanina. 

Tu cum te-ai pregatit pentru aceasta sarbatoare? Te-ai gandit la cum sa-ti surprinzi placut sarbatoritii acestei zile?

Iti sugerez sa alegi un cadou elegant, sugestiv, care sa i se potriveasca de minune. Florile, sunt un simbol al iubirii, al respectului, sensibilitatii si consideram ca e o modalitate  excelenta de a-ti arata sentimentele fata de persoana draga, mai ales atunci cand sunt oferite intr-un buchet spectaculos, care sa o faca sa se simta iubita, apreciata si rasfatata.

 Arata-i ca te gandesti la ziua ei onomastica si spune-i cat de mult reprezinta pentru tine! Alege un buchet frumos din colectia nostra Flori de Sf. Gheorghe. 

Write A Comment