Sarbatoarea de 1 Martie semnfica trezirea intregii naturi la viata, venirea primaverii si aparitia razelor calde ale soarelui.
Culorile florilor de 1 martie, culori specifice primaverii exprima caldura si lumina, jocuri de nuante calde si explozii de culori vesele. Floria a adunat toate aceste sentimente frumoase ale primverii in noua colectie Flori de 1 Martie, o colectie vesela si parfumata in care am strans la un loc cele mai frumoase flori de sezon.
flori-de-1-martie
Flori 1 Martie – buchete cu narcise galbene
Narcisele sunt simbolul frumusetii . In colectia Flori de 1 martie, designerul nostru floral a ales gratioasele narcise galbene, luminoase ca razele soarelui si le-a asezat in buchete rotunde, alaturi de lalele multicolore, frezii parfumate si irisi delicati.
Narcisele

flori-fresh-sweet

Flori de 1 martie – buchete cu zambile
Am ales zambile gingase pentru a intregi colectia colorata cu un parfum deosebit de primavara. Zambilele simbolizeaza delicatete, fiind considerate flori pretioase de primavara. In Grecia Antica Hyacinthus era fiul lui Amyclos, regele Spartei. Numele grecesc al Zambilei se traduce prin ”nestemata”, ”piatra pretioasa.”
Zambilele mov sau roz confera buchetelor din colectia Flori de 1 Martie parfumul floral deosebit al primaverii si intregesc paleta de culori specifica acestui sezon prin nuantele de lila si roz.

Flori de 1 martie – cosuri de primavara
Din colectia speciala creata cu ocazia Martisorului, nu puteau lipsi cosuletele de primavara, cu flori multicolore,  deosebit de delicate care exprima tandrete, respect si devotament. Gerbera  impreuna cu narcise, frezii, zambile, irisi si minirosa multicolori alcatuiesc o colectie vesela, in care spiritul primaverii este reprezentat prin culori si parfumuri deosebite.

Write A Comment