Suntem bucurosi sa va anuntam ca Floria isi mentine statutul de furnizor oficial al Casei Regale din Romania si pentru urmatorii 3 ani.

Acest eveniment a fost marcat in data de 11 mai, in cadrul Galei Furnizorilor.

Colaborarea noastra a inceput inca din anul 2014, cand Floria a devenit partener al Casei Majestății Sale Regelui, statut premergător obținerii titlului de Furnizor Oficial. Apoi, in data de 7 mai 2015, Floria, cea mai mare florarile online din Romania, a primit oficial titlul de Furnizor al Casei Regale. Certificatul a fost acordat de catre Alteta Sa, Principesa Margareta, in cadrul unei ceremonii tinute la Palatul Elisabeta, ca semn al recunoasterii calitatii produselor si serviciilor oferite de Floria.

Toate buchetele si aranjamentele florale folosite de Casa Regală, în cadrul evenimentelor organizate, dar și cu alte diverse ocazii importante din viața Familiei Regale, au fost oferite, in aceasta perioada, de catre Floria.

Florile mereu proaspete, livrarea rapidă, designul original și excepțional sunt cele mai importante caracteristici de care Casa Regală a ținut cont, în decizia de acordare a calității de “Furnizor al Casei Regale a României”. Din acest motiv, Floria își asumă responsabilitatea păstrării profesionalismului, seriozității și a standardelor înalte privind calitatea produselor oferite nu doar Casei Regale, ci și tuturor clienților săi.

”Primirea titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale a României are o deosebită încărcătură emoțională pentru compania Floria, pentru că admirația noastră față de Familia Regală este foarte mare. Totodată, nu suntem doar onorați, ci și mândri că am primit această diplomă, care certifică calitatea deosebită a produselor noastre. Obținerea acestui titlu confirma, încă o dată, încrederea pe care clienții români, indiferent că sunt persoane obișnuite sau de rang înalt, o au în produsele noastre. Gestul Casei Regale ne încurajează, dar ne și responsabilizează, deopotrivă.”, declară Marina Matei – manager floria.ro.

Despre Floria.ro

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vânzărilor online de flori, a împlinit anul acesta 4 ani de existență. Floria.ro a câștigat de trei ori titlul “Floraria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013 si 2014), dar și peste 30.000 de clienti multumiti.

Floria livrează flori și buchete în toată lumea si în peste 150 de orase din România, oferă transport gratuit și livrare în maximum 2 ore.

Din toamna anului 2014, Floria.ro a devenit Florăria “pentru gentlemanul din fiecare” și îi ghidează pe bărbați în eforturile lor de a deveni gentlemeni desăvârșiți.

Floria.ro este marcă atestată Trusted.ro și, încă din 2013, este prima florărie din România care creează buchete și colectii unice, în acord cu tendințele internaționale din modă.

Write A Comment