Craciunul este sarbatoarea cadourilor si, in aceasta perioada, toata lumea se afla in goana dupa darurile perfecte pentru cei dragi. De cele mai multe ori, este foarte dificil sa alegem cadourile potrivite sau poate ca nu avem timpul necesar pentru a vizita toate magazinele care au o astfel de oferta. Un singur lucru este, insa, cert: ne dorim ca ceea ce oferim in dar sa fie ceva unic si sa surprindem cat mai placut posibil persoana care il primeste.

Cadoul potrivit pentru orice ocazie: florile

Pentru ca florile vor ramane intotdeauna cadoul potrivit pentru orice ocazie, iti propunem pentru acest Craciun cele mai deosebite buchete si aranjamente florale.

Cand spui Craciun, spui “zapada”, spui “dorinte” si “bucurie”. Nu iti putem face promisiunea fulgilor de nea in seara de Craciun, la fel cum nu iti putem indeplini dorintele de pe lista destinata Mosului, insa iti garantam ca o vei face pe ea sa zambeasca – pe femeia din viata ta. Fie ca vrei sa-ti bucuri mama, sotia, iubita, sora sau pur si simplu colega de birou, un buchet de flori este ceea ce ai nevoie.

Top 4 motive pentru care sa oferi flori de Craciun

1. Florile vor fi mereu “la moda”
Atunci cand trebuie sa alegem un cadou, este foarte greu sa o facem din diversitatea de produse existente pe piata. In locul articolelor vestimentare sau a altor cadouri care, fiind nealease corespunzator, nu produc impactul pe care ni-l dorim asupra celui pe care urmeaza sa-l primeasca, buchetele si coronitele florale sunt o alternativa sigura. Ele sunt mereu “la moda” si, oferindu-le in dar, esti sigur ca nu dai gres.
2. Economisesti bani
Se spune ca gestul valoreaza mai mult decat cadoul in sine, deci nu este neaparata nevoie ca un cadou sa fie extrem de scump pentru a impresiona. Un buchet de flori nu este foarte costisitor, dar cu siguranta o va bucura pe cea careia ii este oferit.
3. Economisesti timp
Pastreaza timpul pe care trebuie sa il aloci pentru achizitionarea cadourilor pentru a-l petrece cu cei dragi. De pe Floria.ro poti comanda rapid aranjamentul floral dorit pe care il primesti atunci cand ai nevoie sau pe care il livram direct personei la care vrei sa ajunga. Tot ceea ce ai de facut este sa-ti alegi buchetul care iti place si care crezi ca se potriveste personalitatii personei careia il vei darui.
4. Personalizezi buchetul
Cadourile trebuie sa fie unice, cat mai personale si mai deosebite. Desi ai putea crede ca acest lucru nu este valabil atunci cand oferi flori, lucrurile nu stau chiar asa. La Floria facem lucrurile sa fie perfecte, pana in cele mai mici detalii, pentru ca ele fac diferenta. Poti sa creezi buchetul potrivit gustului personal sau, daca nu te consideri suficient de inspirat in acest sens, mergi pe mana consultantilor nostri. La fiecare comanda, primesti o felicitare pe care o imprimam cu mesajul tau, pentru a conferi buchetului un aer si mai personal.

Craciunul este despre zambete. Fa-o sa zambeasca pe deplin cu buchetele din Colectia de Craciun de la Floria!

Write A Comment