Daruiti flori si iepurasi din ciocolata pentru Paste!

Mai e putin si sarbatorim Pastele! O noua ocazie sa petrecem mai mult timp desfatandu-ne cu iepurasi de ciocolata si flori multicolore!

Pastele semnifica puritate, iertare, bunatate, iar decoratiunile de pe masa imbelsugata reflecta bucuria si prosperitatea. 

Pastele este, in fapt, si o celebrare a primaverii, iar decoratiunile de pe masa imbelsugata cu aceasta ocazie reflecta acest lucru. Pe langa cele 24 de buchete de flori de Paste, daruieste si un Iepuras de ciocolata! Mirosul puternic de lapte, ciocolata alba si ciocolata neagra iti amorteste celelalte simturi si te face sa te pierzi intr-o lume a unor gusturi rafinate.

Fii unic si comanda din timp un cadou dulce si parfumat pentru persoana iubita, pentru angajati, clienti sau parteneri de afaceri!

In timp ce va savura un Iepuras de ciocolata, va admira buchetul parfumat de flori si se va gandi la tine. Pentru o sarbatoare dulce si fericita alaturi cei dragi!

Deliciosii iepurasi si frumoasele flori abia astepta sa fie livrati!

1 comentariu

  1. Daruiti flori si iepurasi din ciocolata pentru Paste!…

    Mai e putin si sarbatorim Pastele! O noua ocazie sa petrecem mai mult timp desfatandu-ne cu iepurasi de ciocolata si flori multicolore!…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Florarie online | Flori online | GRATUIT in 2 ore de la Floria

Toate drepturile rezervate S.C. Floria Network SRL © 2009 - 2020. Nr. R.C.: J40/1776/2013, C.U.I.: RO31225755, Adresa: Bdul Primaverii nr. 12, Cod postal: 011974, Bucuresti, Sector 1, Capital social 2000 RON, Telefon *9595 - mobil (tarif normal)