Te-ai pregatit de sarbatoarea Sfantului Valentin? Daca nu, ar fi bine sa accesezi cat mai repede site-ul floria.ro si sa comanzi un aranjament floral deosebit pentru femeia speciala din viata ta. Daca vrei sa o surprinzi cu adevarat, alege ca respectivul aranjament floral sa-i fie livrat nu pe 14 februarie, ci pe 12 sau 13 februarie. In cazul in care te decizi totusi ca ti-ar placea ca jumatatea ta sa primeasca buchetul sau aranjamentul floral chiar pe 14 februarie, alege sa-i fie livrat la primele ore ale diminetii. Descopera, in continuare, cinci motive pentru care merita sa-i trimiti persoanei iubite flori de Sf. Valentin chiar inainte de Ziua Indragostitilor.

O ajuti sa se simta bine toata saptamana

Ziua Indragostitilor va pica anul acesta miercuri, asa ca partenera ta primeste un buchet de flori sau un aranjament floral inca de luni, o vei ajuta sa aiba o stare de bine pe parcursul intregii saptamani. Practic, daca te decizi sa-I livram florile la job, pe 12 februarie si nu pe 14 februarie, ea va avea ceva frumos pe birou la care sa priveasca toata saptamana.

Colegii vor fi uimiti

Nu doar iubita ta va si uimita sa primeasca un buchet sau un aranjament floral de Valentine’s Day cu cateva zile mai devreme, ci si colegii sau, mai ales, colegele de munca. Chiar daca nu isi doreste asta, persoana pe care o iubesti va fi, cu siguranta, invidiata pentru atentia pe care o primeste de la tine, partenerul ei.

Te asiguri ca florile vor fi in starea ideala de Valentine’s Day

Daca alegi sa-ti surprinzi partenera cu un buchet sau cu un aranjament floral inca de pe 12 sau 13 februarie, specialistii Floria vor avea grija ca ea sa primeasca florile in stadiul de boboci, in cazul in care iti doresti acest lucru. Astfel, florile se vor deschide exact pe 14 februarie si totul va fi perfect!

Ii transmit ca mai urmeaza ceva

Un buchet sau un aranjament floral reprezinta „carligul” perfect prin care sa o anunti pe partenera ta despre programul vostru comun de 14 februarie. De exemplu, ai putea sa-i atasezi un mesaj buchetului sau aranjamentului floral prin care sa-i transmiti iubitei tale ca veti lua cina la restaurantul vostru preferat. Sau, daca vrei sa o pui cu adevarat pe jar, spune-i in respectiva mesaj ceva simplu, cum ar fi: „Asta este doar inceputul!”.

Iti recomandam sa citesti si articolul Ce flori prefera sa primeasca femeile de Valentine’s Day, daca iti doresti sa afli ce flori sunt obligatorii intr-un buchet de Valentine’s  Day.

Write A Comment