Craciunul este, poate, cea mai importanta sarbatoare a anului, si trebuie sa te pregatesti din timp ca sa petreci asa cum se cuvine. Una dintre cele mai simple modalitati prin care poti sa arati cat de mult iubesti Craciunul este sa-ti decorezi casa cu accesorii specifice. Alege ca anul acesta sa-ti decorezi diferit casa pentru Craciun si pune accentul pe elementele naturale, cum ar fi coronitele, ghirlandele si aranjamentele din crengute de brad, conuri, ghinde, batoane de scortisoara si felii de lamaie sau portocala.

Acorda atentie intregii locuinte

Decorarea casei este un proces complex si, de aceea, ar fi bine sa-l incepi cat mai repede, ca sa poti face totul cu zambetul pe buze, fara stres sau tensiune gratuita. Concentreaza-te atat pe decoratiunile care iti vor „imbraca” locuinta la exterior, cat si pe cele din interiorul casei. La exterior nu ai fost multe lucruri de facut. Indiferent daca locuiesti la casa sau la bloc, iti poti decora usa de la intrare cu o coronita de Craciun cu globuri. O asemenea coronita de Craciun ar fi bine sa contina nu doar crengute de brad si globuri, ci si alte elemente care amintesc de natura, precum betisoare de scortisoara si felii uscate de portocala sau lamaie.

De asemenea, pe langa coronita de Craciun cu globuri, pentru decorarea exteriorul locuintei ai  putea sa folosesti mai multe crengute de brad, pe care sa le asezi in jurul tocului usii. Astfel, mirosul de brad natural ii va face pe cei care te vor vizita in perioada Craciunului sa simta atmosfera de sarbatoare inca de la intrare.

Pentru decorarea la interior a casei tale ai la indemana o multime de variante desprinse din natura. „Decoratiunea” centrala din interiorul locuintei tale ar trebui sa fie bradul de Craciun. Un brad natural, la ghiveci, iti umple casa de un miros natural si, in plus, la primavara o sa-l poti planta in fata blocului sau casei in care locuiesti, ca sa te poti bucura de el pentru mult timp de acum inainte. Bradul crescut la ghiveci nu se ingrijeste greu, dar are nevoie de atentie speciala. Afla AICI toate sfaturile de care ai nevoie ca sa ingrijesti perfect un brad la ghiveci.

Coronitele si ghirlandele realizate din crengute de brad sunt ideale nu doar pentru decorarea interiorului casei tale, ci pentru interior. Coronitele si ghirlandele pot fi asezate foarte usor de diverse obiecte, cum ar fi hota din bucatarie sau manerul unui dulap. Totodata, daca in locuinta ta exista o scara cu multe trepte, alege sa o decorezi cu crengute de brad, pentru un plus de culoare si prospetime.

Pe de alta parte, aranjamentele decorative cu crengute de brad, conuri, lumanari si globuri sunt ideale pentru infrumusetarea mesei de Craciun si a altor obiecte mari de mobilier, cum ar fi o biblioteca sau o comoda.

Apeleaza cu incredere la oferta Floria de produse pentru Craciun ca sa-ti decorezi casa cu gust si cat mai natural!

Write A Comment