Stim ca v-ati obisnuit sa primiti cadouri, motiv pentru care lansam si noi un concurs-fulger asa … de dupa sarbatori! De ce fulger? Pentru ca oferim 100 de premii, dar nu prin tragere la sorti ci direct primilor 100 dintre voi care oferta un raspuns pertinent.

Despre ce e vorba: incercam sa decidem cum sa oferim buchetele de flori in 2011, cu sau fara ambalaj. Avem deci 2 variante:

1. buchetul de flori asa cum e el, cu ceva verdeata decor si o fundita (din material textil ca suntem ecologisti si nu promovam plasticul) – precum in poza de mai jos – 7 crini cu fundita;

2. buchetul de flori, un invelis din hartie, plasa textila / hartie sau altele similare (nu celofan evident), precum in poza cu 7 crini cu ambalaj si fundita.

Ce trebuie sa faceti voi pentru a castiga premiul? Sa ne spuneti ce ati prefera si mai ales de ce! Si sa folositi o adresa de e-mail reala, pentru ca pe aceasta adresa va vom trimite voucherul 🙂 Vom aproba numai comentariile care raspund cerintelor anterioare. Concursul se termina in 7 zile (pe 10 ianuarie 2010).

Ce primiti premiu? Un voucher de 10 de lei pe care il puteti folosi oricand pana in data de 31 decembrie 2011 pentru orice vreti sa comandati pe Floria.ro. Nu este mult, dar e cadou  si e 100%, fara tragere la sorti sau altele similare 🙂

Write A Comment