Cum vrea o femeie să fie răsfățată? Deși iubește ciocolata, cu siguranța nu vrea să fie răsfățată ca un copil. Deși îi place să facă ce vrea, cu siguranță nu vrea să fie răsfățată ca o pisică. Și, deși te cicălește destul de des, cu siguranță nu vrea să o răsfeți așa cum ți-ai răsfăța mama. Așadar, ce să faci, ca să fie perfect?

În primul rând, femeia pe care o iubești este unică, așa că are un mod aparte în care iubește să fie alintată. Iar tu ar trebui să știi cel mai bine ce îi place, cu adevărat. Un indiciu mai mult decât important este felul în care se poartă ea cu tine. Din felul în care ea te răsfață, poți și e bine să înțelegi ce-i place.

Totuși, există un numitor comun – o femeie se simte răsfățată atunci când se simte iubită. Iar asta înseamnă, de obicei, un sărut tandru, adevărat, o declarație sinceră, o privire caldă și, bineînțeles, un buchet de flori (sau chiar și o simplă floare).

Așa că, de 8 Martie, de ziua ei, e bine să ții cont de următoarele lucruri:

  1. Nu uita, sub nici o formă, să-i spui ”la mulți ani!”, de la prima rază de soare pe care o vezi!
  2. Nu uita să o săruți, dacă ești lângă ea. Un ”la mulți ani!” îmbufnat, în timp ce te speli pe dinți, nu va fi considerat un alint.
  3. Dacă nu ești lângă ea, trimite-i un mesaj, dis-de-dimineață, chiar dacă i-ai pregătit o surpriză (cum ar fi livrarea unui buchet de flori, de la Floria) pentru mai târziu, în timpul zilei.
  4. Alege-i unu buchet de flori festiv! Dacă într-o zi obișnuită un simplu buchet de ghiocei este o surpriză frumoasă, de 8 Martie, probabil că va aștepta ceva… mai mult. Combinațiile neobișnuite de flori o vor încânta și o vor face să înțeleagă că te-ai străduit, mai mult decât de obicei, să-i aduci bucurie.

Recomandările noastre, pentru florile de 8 Martie:

✿ Este o zi de primăvară, o zi a bucuriei, așa că un buchet în multe-multe culori, vii, o va face să zâmbească foarte frumos, pentru tine.
flori-buchet-de-39-frezii-multicolore-33031 39 frezii multicolore

✿ Creativitatea buchetului o va face să se simtă specială. Îți recomandăm combinații rare, între lisiantus și lalele, ranunculus și zambile, sau cale și trandafiri.

flori-cantec-floral-33458

Cântec floral

✿ Delicatețea florilor o va face să simtă cât de mult te iubește.

flori-aranjament-floral-fericire-in-dar-33511

Fericire în dar

Nu uita că este mai important cum dăruiești și de ce dăruiești, decât ce dăruiești! Alege-i florile cu dragoste și oferă-le fără să-ți dorești să fii răsfățat, la rândul tău!

Write A Comment