Floria.ro, lider pe piata de florarii online in Romania, a castigat aseara pentru a treia oara premiul Cea mai buna florarie online, in cadrul Evenimentului Anului in e-Commerce, GPeC 2014.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si ne dati ocazia sa livram buchete superbe si sa ne bucuram de recunoasterea intregii piete de e-commerce!

Premiul “Cea mai buna florarie online” decernat la cea de-a 9-a editii a Galei Premiilor e-Commerce 2014 este al treilea astfel de premiu pentru Floria.ro, dupa cele castigate la editiile din 2010 si 2013.

Cea mai buna florarie online

Distinctia “Cea mai buna florarie online” este o bucurie imensa si o recunoastere a muncii intregii echipe Floria.ro, care face posibila livrarea de buchete memorabile in fiecare zi. Faptul ca am castigat pentru al doilea an consecutiv si pentru a treia oara in 4 ani de la infiintare, ne aduce un plus de emotie, mai ales intr-un an in care am devenit floraria pentru gentlemanul din fiecare, ca parte a unui proces complex de extindere si repozitionare” declara Marina Matei, e-Commerce Manager Floria.ro.

Criteriile urmarite de juriul GPeC au inclus atat analiza elementelor specifice pentru prezenta online, precum acuratetea grafica, usurinta in navigare si comanda, SEO, cautare sau experienta vizitatorului, dar si indicatori importanti pentru profesionalismul in afacere, precum amabilitatea personalului de vanzari si suport, respectarea termenelor de livrare, prezentarea produsului la livrare, interactiunea cu clientul sau calitatea buchetelor si a florilor.

Premiile decernate la Gala Premiilor e-Commerce sunt o confirmare in plus a performantei, a responsabilitatii si faptului ca echipa Floria.ro merita increderea clientilor care se bazeaza pe noi zi de zi sa livram, in 2 ore de la comanda, buchete superbe oriunde in Romania” adauga Marina Matei.

Floria.ro este afacerea online castigatoare la categoria Florarii online, in care au fost inscrise alte doua proiecte de florarii online cu vechime pe piata.

Write A Comment