Dacă ai ales să citești acest articol, atunci, cu siguranță, ai cel puțin două motive foarte bune: iubești florile și vrei să afli mai multe despre tine. Așa că nu vom pierde timpul și vom trece repede-repede la flori.

Te rugăm să alegi, pentru început, florile preferate dintre:

  1. Buchetul ”Parfum de vară”

1flori-parfum-de-vara-32748

2. Aranjamentul ”Fiesta”

flori-aranjament-corai-33719

3.Aranjamentul ”Adevărata iubire”

flori-aranjament-roz-33718

4. Buchetul ”Bucurie de vară”

flori-bucurie-de-vara-33735

5. Aranjamentul ”Rose Quartz”

flori-rose-quartz-33751

Acum, în funcție de alegerea ta, descoperă ce spun despre tine florile pe care le adori!

  1. Dacă ai ales buchetul ”Parfum de vară”, ești o persoană romantică. Și nu doar atât – îți place să faci ce simți, să îți asculți instinctul, mai mult decât rațiunea, chiar dacă toți cei din jur vor să te aducă, de pe norișorii pufoși, de vară, cu picioarele pe pământ. Deși uneori acționezi extravagant, încrederea cu care faci fiecare lucru, te scapă, de cele mai multe ori, de critici sau dezaprobări. Totuși, îți recomandăm să fii mai atentă, să nu acționezi sub impuls și să calculezi mult mai bine efectele acțiunilor sau cuvintelor tale.

Cea mai mare calitate a ta: generozitatea. Iubești și dăruiești cu ușurință – să nu schimbi niciodată asta la tine!

2. Aranjamentul tău preferat este ”Fiesta”? Ești o persoană pasională, foarte comunicativă și deschisă la experiențe și oameni noi. Știi să te bucuri de lucrurile simple și să trăiești în prezent.  Totuși, îți faci cam multe griji când vine vorba de schimbările din viața ta, așa că își recomandăm să te relaxezi și să ai mai mult curaj. Viața este frumoasă și tu știi asta foarte bine!

Cea mai mare calitate a ta: sinceritatea. Cei din jur se pot baza pe sfaturile tale și pe părerile tale  obiective.

3. Aranjamentul ”Adevărata iubire” spune despre tine că ești o familistă convinsă. Ce-ți dorești cel mai mult de la viață este să oferi și să primești iubire, ai nevoie de afecțiune și protecție și visezi la o viață  fără griji. Dacă nu ești deja, cu siguranță vei fi o mamă foarte bună, pentru că ai un instinct matern bine dezvoltat. Să fii, totuși, atentă la nevoia de a deține controlul și să încerci să nu ridici tonul, când vrei să te impui!

Cea mai mare calitate a ta: ești o personaă de încredere, responsabilă.

4. Buchetul ”Bucurie de vară” este buchetul preferat al avangardistelor. Îți place să surprizi (uneori te  surprinzi chiar și pe tine!), așa că de la vestimentație, până la fiecare gest, tot ce te reprezintă este,  prin excelență, original. Ești o persoană puternică și inteligentă, așa că tot ce trebuie să faci este să eviți situațiile tensionate, în care poți deveni ușor iritantă, pentru cei din jur.

Cea mai mare calitate a ta: înțelepciunea. Combin-o cu bunătatea și blândețea, dacă vrei să fii cu adevărat fericită!

5. Dacă cel mai mult și cel mai mult îți place aranjamentul ”Rose Quartz”, atunci ești o femeie care iubește natura și își dorește o viață liniștită, departe de haosul orașelor mari. Așa că, dacă nu ai posibilitatea să te munți la munte sau la mare, îți recomandăm, totuși, o vacanță liniștită, vara asta. Dacă familia sau partenerul tău nu sunt de acord, știm, cu certitudine, că diplomația, care îți este caracteristică, te va ajuta să-i convingi.

Cea mai mare calitate a ta: ești mereu gata să descoperi lucruri noi. Îți dorim să descoperi, mereu, și lucruri bune!

Sperăm că vei primi cât de curând buchetul sau aranjamentul adorat. Dacă vrei să afli mai multe despre el, îl găsești pe site, în colecția noastră de vară.

Bucurie!

Write A Comment