Primele doua saptamani din luna martie reprezinta o perioada perfecta daca vrei sa le arati femeilor speciale din viata ta cat de mult le apreciezi. Prin urmare, profita de inceputul primaverii si rasfata-le pe doamnele si domnisoarele importante pentru tine cu un buchet sau un aranjament floral realizat de specialistii Floria.

Ce flori se potrivesc cel mai bine pentru 1 si 8 martie

Primele flori care ne vin in minte tuturor cand ne gandim la 1 si 8 martie sunt ghioceii. Ghioceii se remarca prin gingasie, sensibilitate, parfumul aparte si, de asemenea, prin puterea interioara de care dau dovada cand reusesc sa treaca fara nicio problema peste temperaturile extreme din timpul iernii. Primavara este evidentiata excelent si prin intermediul narciselor, niste flori care, asemenea ghioceilor, apar imediat dupa topirea zapezii. Narcisele simbolizeaza un nou inceput si, totodata, pot sugera vanitate. In China, de exemplu, narcisele sunt un semn de noroc, in vreme ce in Tara Galilor semnifica loialitate si fidelitate. In afara ghioceilor si narciselor, alte flori care sunt extrem de populare primavara sunt zambilele si lalelele.

Cele mai frumoase buchete si aranjamente florale de 1 si 8 martie

Floria a realizat o serie de buchete si aranjamente florale care se adreseaza exact doamnelor si domnisoarelor carora vrei sa le surprinzi de 1 si 8 martie. Specialistii Floria au creat, doar pentru ziua de 1 martie, 60 de buchete  si aranjamente florale. In cazul in care preferi ceva simplu, alege un buchet de narcise galbene, care include 31 de narcise galbene si verdeata. Daca doresti, poti sa adaugi buchetului de narcise galbene un accesoriu pe post de martisor, cum ar fi un invelis pentru flori, o cutie de bomboane Raffaello sau o jucarie de plus Ursulet. In cazul in care vrei sa cuprinzi toata esenta primavarii intr-un buchet, alege Muguri de primavara. Buchetul Muguri de primvavara contine 20 de allele albe si 25 de frezii albe.

Daca iti doresti sa cumperi flori de 8 martie pentru mama ta, iti recomandam Bucurii de primavara, care are in componenta 3 fire de solidago, 3 fire de hypericum, 3 minigerbera albe, 3 minirosa albe, 6 lalele roz si 4 frezii albe. O alta varianta foarte buna ar fi un buchet cu narcise si zambile. El este format din 5 zambile mov, 8 irisi mov, 7 narcise si 7 frezii galbene.

Intra pe floria.ro si descopera toate buchetele si aranjamentele cu flori de 1 martie si 8 martie pe care le-au pregatit specialistii nostri!

Write A Comment