Sarbatoarea Sfantului Valentin, cunoscuta si ca Ziua Indragostitilor sau ca Valentine’s Day (in limba engleza), reprezinta prilejul perfect ca sa-i arati celei mai importante femei din viata ta cat de mult o adori. „Romantism”, „pasiune” si „dragoste” sunt cuvintele care definesc perfect atmosfera din preajma zilei de Sfantul Valentin. Toata iubirea pentru persoana draga tie se potriveste perfect cu un buchet de flori de Sfantul Valentin, special creat de expertii Floria. Prin urmare, alege sa completezi cadoul cu un buchet de flori sau un aranjament floral special, pe care doresti sa-l oferi partenerei tale cu ocazia sarbatorii Sfantului Valentin.

Florile de Sfantul Valentin ideale pentru buchete si aranjament romantic

Trandafirii rosii sunt obligatorii in orice buchet sau aranjament floral de Valentine’s Day.  Trandafirii rosii sunt exponentii perfecti ai dragostei si ai romantismului. Petalele lor catifelate transmit iubire, pasiune si „mangaie” simturile persoanelor care primesc in dar un buchet de trandafiri. Un buchet ideal pentru Valentine’s Day poate conține si trandafiri de alte culori, cum ar fi galben, roz sau portacaliu. Daca portocoliul transmite dorinta, ardoare si entuziasm, galbenul denota energie si bucurie, in vreme ce rozul semnifica eleganta si delicatete.

In afara trandafirilor, in buchetele cu flori de Sfantul Valentin ar fi indicat sa regaseasca si orhidee, cale sau frezii. Orhideele au o multime de semnificatii, insa „exotic” este cuvantul care le defineste perfect. Sensibile, elegante si pure, orhideele transmit gingasie, sinceritate si sunt martorii iubirii inocente.

In cazul in care vrei sa-i arati celei careia ai de gand sa-i oferi flori de Sfantul Valentin cat de mult o pretuiesti, ar fi bine ca in buchetul de flori pentru ea sa se regaseasca si cateva lalele albe.

Freziile sunt alte flori care se potrivesc de minune in buchetele de Ziua Indragostilor. Asemenea orhideelor, freziile sunt niste flori delicate, simbol al misterului si al pasiunii. Freziile au parfum puternic, care poate umple cu usurinta orice incapere.

Buchete si aranjamente cu dragoste

Specialistii Floria au creat o colectie bogata de buchete si aranjamente dedicate indragostilor, in care trandafirii reprezinta florile vedeta. Surprinde-ti partenera cu buchetul „Dragoste in duet”, format din 13 trandafiri rosii si 8 trandafiri albi. In cazul in care vrei sa-i dovedesti dragostea nemarginita pe care i-o porti, alege buchetul „Cucerește-o”, care contine 101 de trandafiri magnifici, de culoare rosie. Livrarea este una speciala si iti garantam ca dupa ce va primi cei 101 de trandafiri, partenera ta va ramane fara cuvinte!  Suntem alaturi de tine sa transmitem dragostea mai departe, asa ca apeleaza cu incredere la serviciile Floria gandite special pentru Valentine’s Day.

2 Comments

  1. Ciprian Radulescu Reply

    Seriozitate si profesionalism! Bucuria si implinirea sufleteasca pe care m-ati ajutat sa o traiesc prin serviciile dumneavoastra, nu are pret! Ganduri bune si multumiri sincere!

    Ciprian Radulescu

Write A Comment