Sfântul Ilie este o sărbătoare populară la noi, la români, regăsită în calendar pe data de 20 iulie. Se consideră că Sf. Ilie este o divinitate meteorologică, ce are puterea de a provoca tunete, fulgere și ploi torențiale. Cu ocazia acestei zile, multe persoane își sărbătoresc numele. Dacă printre acestea se află mama, bunica, sora, iubita sau o prietenă din grupul tău, atunci cu siguranță trebuie să îi oferi un dar.

Ce poate fi mai frumos și mai simplu decât un buchet de flori oferit drept cadou? În continuarea acestui articol te vom îndruma în alegerea buchetului de flori de Sf. Ilie potrivit pentru fiecare femeie din viața ta care poartă numele de Iulia, Iuliana, Ilia, Iliuța sau Ilinca.

Pentru mamă

În această zi de sărbătoare cinstește-ți mama cu un buchet de flori ”Te ador” și un mesaj în care să îi exprimi iubirea și recunoștința pe care o porți față de ea. Buchetul este unul elegant și delicat, în nuanțe fine, de alb și roz.

Pentru bunică

Buchetul cu floarea soarelui este ideal pentru ziua de nume a bunicii tale. Galbenul puternic al florii soarelui, alături de trandafirii albi, creează o imagine delicată, dar totodată puternică și cu note rurale. Bunica ta va îndrăgi acest buchet ce o va duce cu gândul la câmpurile pline de floarea soarelui, cerul albastru intens și adierea caldă a vântului de iulie.

Pentru soră

Încântă-ți sora de ziua numelui ei cu o Ploaie de stele. Aranjamentul în nuanțe de mov și verde crud este perfect pentru a fi așezat într-o camera cu un design lejer. Parfumul trandafirilor și al hortensiilor îi vor îmbăta simțurile și o vor transporta într-o altă lume, magică.

Pentru iubită

Pentru iubita ta cu siguranță dorești un buchet care să îi ia ochii prin frumusețe, grandoare, estetica aranjamentului și parfumul încântător pe care doar un buchet de 7 trandafiri roșii îl poate oferi. În cazul în care vrei să optezi pentru un buchet mult mai impresionant și atipic, poți alege aranjamentul Ești visul meu, al cărui nume este chiar o dedicație de iubire pe care o poți face partenerei tale.

Pentru amică sau colega de birou

Fie ca e prietena ta cea mai bună sau colega de birou, un buchet Succes, al cărui nume este o urare ce țintește spre viitor, este perfect. Combinația de bambus și orhidee, plante despre care se consideră că aduc fericire, reprezintă un dar ideal prin care transmiți frumusețe, o stare de bine și gânduri pline de căldură.

Tu cui îi vei ura ”Să trăiești cu numele” de Sf. Ilie? În funcție de femeia sărbătorită din viața ta, alege buchetul potrivit pentru aceasta ținând cont de sugestiile noastre de mai sus.  

Write A Comment