Ne-am dorit ca luna martie să fie despre bucurii, flori, cadouri și surprize cu premii. Azi, de 1 aprilie, anunțăm cu mândrie câștigătorul concursului nostru „Cadoul perfect pentru ea”, organizat în perioada 4-31 martie. Iar premiul este pe măsură, un ceas inteligent Vector Watch Luna Rose Gold!

Cu cât mai multe comenzi plasate pe site-ul nostru floria.ro în perioada 4-31 martie, cu atât mai multe șanse de câștig. Și așa a și fost, Florin Tatu a plasat o comandă în data de 6 martie, cu livrare în Sibiu în data de 8 martie și azi este fericitul câștigător al unui ceas inteligent Vector Watch.

Vector Watch este compatibil cu iOS (iOS 8 sau versiuni mai noi), Android (Android 4.4 sau versiuni mai noi) și Windows (Windows Phone 8.1 update 1 sau versiuni mai noi) și este deja apreciat în lumea întreagă. Nu doar că acest ceas extrem de elegant se poate conecta cu telefonul și poți vizualiza diversele mesaje, fără a mai fi nevoie să scoți smartphone-ul din buzunar, dar bateria lui ține 30 zile!

Extragerea la sorți a fost efectuată în prezența doamnei notar Iulia Scântei, prin aplicația random.org în data de 1 aprilie 2016. Dacă vrei să afli mai multe despre concurs, poți citi regulamentul aici.

pizap.com14595120598481

 

 

 

 

Write A Comment