Trecerea anilor își pune amprenta pe gândurile, preocupările și dorințele noastre. Brusc ne trezim prinși într-un vârtej de emoție care ne înconjoară permanent. Nimic nu o să mai fie la fel, totul se schimbă, mai puțin un singur lucru: bucuria de a primi flori!

Pe 1 octombrie, sărbătorim Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice și ne dorim cu această ocazie, să încurajăm gesturi frumoase și să conturăm împreună, emoția pe chipul seniorilor ale căror vorbe și-au pus amprenta asupra vieții noastre.

Florile nu au vârstă și știu cel mai bine să transmită un gând frumos, cald, un “mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat” sau un sincer “Te iubesc”. Ne îndreptăm atenția, mai mult decat în orice altă zi din an, către bunicii care ne-au învățat tot ce știm mai prețios azi, care ne iubesc necondiționat și ne umplu sufletul cu emoție, de fiecare dată cand îi vedem. Pentru ei, bucuria primirii unui buchet de flori este neschimbată!

Trebuie să le arătăm că nu sunt singuri, că incă se mai pot bucura de micile plăceri ale vieții, că încă mai au multe să ne învețe și îi vrem alături cât mai mult cu putință. Să le oferim cele mai frumoase buchete de flori!

Și pentru că ne-am gândit la tine, iți propunem buchete cu flori de toamnă, perfecte pentru această zi!

t5Dor de toamna

t4Ploaie de sentimente

Write A Comment