Irisii sunt flori delicate, discrete si pline de prospetime. Buchetele de irisi sunt potrivite pentru a fi oferite indiferent de varsta destinatarei, irisul fiind o floare iubita de femei mai ales pentru naturaletea sa, pentru aerul de libertate si tinerete pe care il inspira. Si ce femeie nu-si doreste sa se simta tanara pentru totdeauna? Un buchet de irisi este o alegere ideala atat ca buchet pentru iubita, cat si pentru o prietena, o ruda sau un partener de afaceri.

Irisii pot fi gasiti in trei varietati principale de culori: irisi albi, irisi galbeni si irisi mov. Acestia pot fi oferiti in buchete formate exclusiv din irisi, sau combinatii cu alte flori.

Desi iubiti de femeile de orice varsta, un buchet de iris va fi mai aprecial daca este adaptat la varsta destinatarei. Iata propunerile noastre de buchete cu irisi, in functie de varsta.

Sub 20 ani

Sub 20 ani, fetele iubesc culoarea, in toate formele sale. Daca oferi irisi unei tinere, alege un buchet in culori vibrante, cu irisi mov si trandafiri galbeni, sau un buchet multicolor cu irisi, trandafiri, frezii, gerbera si garoafe.

buchet de irisi

20-30 ani

Intre 20 si 30 ani, femeile prefera buchetele pline de vitalitate, pline de energie si care emana o stare de bine. Un buchet de irisi violet, alaturi de hortensie alba si orhidee vanda mov este un echilibru perfect intre dezordonat si sofisticat, exact cum isi doreste o domnisoara sau doamna care se bucura de tinerete. Un buchet de irisi alaturi de orhidee si trandafiri roz va crea acelasi efect, de inocenta imbinata cu maturitate.

buchet de irisi 2

30-40 ani

Intre 30 si 40 ani, femeile isi doresc buchete alese cu atentie, rafinate si elaborate, in care fiecare floare este la locul ei si creeaza efectul pentru care a fost adaugata in buchet. O combinatie in tendinte, de hortensie verde deschis, cu trandafiri rosii, orhidee roz pal si irisi violet va atrage atentia si admiratia unei femei. Irisii vor fi accentul cel mai puternic de culoare si contrast si vor echilibra buchetul.

buchet de irisi 3

Peste 40 ani

Femeile peste 40 ani isi doresc eleganta prin simplitate, aplicand adesea conceptual less is more. La un buchet de irisi, vor aprecia frumusetea naturala a florilor si culoarea lor. Din acest motiv, cele mai potrivite buchete de irisi pentru doamnele peste 40 ani sunt acelea formate exclusiv din irisi de o singura culoare: irisi albi sau irisi mov.

buchet de irisi 4

Write A Comment