buchet de cale negre

 

Anul acesta de Black Friday ne-am gandit la o campanie altfel, o campanie care are ca punct de plecare fericirea din ochii unei femei. Gandindu-ne la aceasta, am ajuns la concluzia ca nu exista fericire in ochii unei femei care primeste un aragaz…Ci mai cu seama, sentimentul de bucurie se observa in ochii unei femei atunci cand primeste un buchet deosebit de flori .

De Black Friday ne-am gandit la ceva cu totul special –  un buchet de cale negre care cu siguranta va bucura ochii si sufletul unei femei. Ne-am gandit la un buchet de cale negre pentru ca aceste flori sunt cele mai spectaculoase, atat prin forma lor deosebit de eleganta, cat si prin culoarea roiala – negru cu tente de violet.

Calele negre simbolizeaza gratie feminina si mister, doua din cele mai apreciate calitati ale unei femei. Alaturi de aparitia lor fenomenala, prin forma petalelor si eleganta culorii, calele negre  emana un aer de superioritate, un rafinament absolut. Gratie acestui lucru, numeroase mirese aleg sa isi creeze pentru nunta un buchet de cale negre.

Un buchet de cale negre reprezinta un cadou deosebit si poate fi oferit unei persoane careia doresti sa ii multumesti intr-un mod mai special sau cu care ai o legatura speciala. De asemenea, calele negre pot fi oferite unui partener  important de afaceri, pentru ca sunt flori luxoase si rare.

Profita de oferta noastra de Black Friday – Buchetul de 29 cale negre cu 57% reducere. Daruieste un cadou exceptional unei persoane importante din viata ta, fie ca e vorba de sotia ta gratioasa, de mama eleganta sau de un important partener de afaceri. Cu siguranta nu oricine se poate lauda ca a primit un buchet de cale negre!  Oferta Floria de Black Friday va ofera 57% reducere  pentru 11 buchete de 29 cale negre, cu livrare pe 29 noiembrie, doar in Bucuresti.

Surprinde pe cineva drag cu un cadou deosebit! Alege buchetul de 29 cale  negre de la Floria!

Write A Comment