Se spune ca cel mai frumos cadou de Craciun il reprezinta fericirea unei familii strans unite in jurul bradului

si daca nu v-ati cumparat inca vedeta lunii decembrie – bradul de Craciun, inca mai aveti timp sa-l achizitionati ASTAZI SI MAINE, direct de pe site-ul nostru, la pretul de 299 lei. Brazii vor fi livrati joi, pe 22 decembrie, pentru a ajunge in timp util in casele voastre.

Craciunul acesta ne vom impodobi bradul cu zambete, pe langa traditionalele globuri si luminite. Noi avem amintiri frumoase cu brazii, livram zilnic tuturor in tara si vrem sa ne bucuram si alaturi de voi, cititorii nostri. Va invitam asadar la concurs si puteti castiga un brad impodobit cu zambete de la floria.ro.

Ce trebuie sa faceti mai exact pentru a intra in concurs si de a castiga? Participa la concursul nostru. Noi credem ca fiecare bradut trebuie sa aiba casa lui. Pentru ca nu e nimic mai frumos decat un Craciun cu miros proaspat de conifere, cu toata familia alaturi, cu bucate alese si zambete sub nasul inghetat de frig.

Va reamintim si programul nostru liber de Sarbatori: sambata pe 24 dec., luni 26 dec., pe 30, 31 si 2 ianuarie 2012.

“Ceea ce conteaza de Craciun nu e decorarea bradului, ci reunirea familiei.” Kevin Bright

 

1 Comment

  1. Alegerea bradului de Craciun este un eveniment important pentru intreaga familie, insa, mai important decat bradul este reunirea familiei.

Write A Comment