E timpul colindelor, a cadourilor si a impodobitului bradului de Craciun.  Mai sunt trei zile pana la frumoasa sarbatoare si avem pe fata zambete strengare cand ne gandim la brad, cadouri, porc, vin fiert, curatenie, prajituri si prieteni apropiati.

Vrem sa impartim cu voi Bilantul Floria pe anul acesta si sa multumim tuturor pentru sustinere si implicare in proiectele nostre.

Campaniile initiate cu succes in 2010:

  • Pe 3 ianuarie 2011 am facut deja un Concurs dupa Sarbatori. Cum preferi florile – invelite sau nu?
  • De Craciun 2010 am incurajat lumea sa cumpere brazi in ghiveci, vii, naturali, sa se bucure de sarbatori alaturi de un bradut vesel, natural si mereu optimist. Cu aceasta ocazie, nu doar ca am incercat sa ne aducem aportul la protejarea mediului, atat cat am putut in felul asta, dar am ajutat si copiii, prin intermediul Organizatiei Salvati Copii Romania. Am demarat asadar pe 19 ianuarie, campania: Ajuta un bradut sa traiasca! Planteaza-l!
  • In luna aprilie am oferit voucher de reducere 100% la Online Business Forum (OBF) 2011 (un eveniment ce se adreseaza antreprenorilor cu experienta).
  • Luna iunie vine cu un nou concurs pe floria.ro. Tot ce trebuia sa faci era sa spui si prietenilor tai despre buchetele de flori deosebite care pot fi gasite la Floria. Spune-ne buchetul preferat si poti castiga aranjamente florale!
  • 10 iunie: Floria.ro este intotdeauna deschis[ la parteneriate, iar o dovada in acest sens o reprezinta asocierea cu magazinul online Eurohypermarket. Astfel, orice vizitator al Euro-hypermarket.ro care intra pe site-ul nostru are un discount de 5% la produsele Floria, iar orice client Floria.ro beneficiază de o reducere de 5% la produsele de pe Euro-hypermarket.ro.
  • Pentru prima dată în România, o florarie online iti trimite pe email poza florilor comandate (nu poza unui buchet de flori similar, ci chiar a celui pe care-l vom trimite la comanda ta). 18 iunie: Premieră: acum primești pe email poza florilor comandate
  • In luna august am facut un tutorial video, in care iti explicam cum poti face o comanda, astfel incat singura ta grija sa fie mesajul pe care sa-l scrii pe felicitarea pe care o vom livra impreuna cu buchetul de flori comandat.
  • Noi (echipa Floria) suntem unii dintre cei care au crezut de la inceput in marketingul afiliat si vanzarile noastre cresc de la luna la luna (prin intermediul retelei de afiliere 2Parale). 19 septembrie: Marketingul afiliat si Floria
  • pe 19 octombrie 2011 a inceput o frumoasa poveste pentru București. Așadar, sub sloganul Cumpără un buchet de la Floria și ajuți la plantarea unui copac, in colaborare cu Centrul Cultural Palatele Brancovenesti, vom planta cate un copac pentru fiecare 100 de buchete de flori vandute.

 

  • Pe 1 nov. 2011 Ne-am apucat de plantat
  • Clienții noștri sunt niște romantici incurabili, știu că gestul de a oferi flori este unul deosebit de frumos și îl vânează cu orice ocazie. Cum să cucerești o femeie cu un buchet de flori!
  • Am initiat in luna noiembrie un nou Concurs: Dăm un voucher de 1000 de lei pentru răspunsul tău
  • 29 nov. 2011: Andrei Stoica unul dintre cei mai promițători kickboxeri din România este noua imagine Floria. cu ocazia sărbătorii Sf. Andrei, Floria a conceput un buchet de flori care respectă preferințele luptătorului român, fiind format din 23 de trandafiri albi, buchet ce a fost oferit personal de Andrei câștigătoarei concursului nostru.
  • Vascul sarutarilor, magia sarbatorilor si cadourile ascunse peste tot prin casa… asteapta parca in mod nerabdator sosirea vedetei: bradul frumos de Craciun! Am initiat asadar un frumos Concurs: Un brad de Craciun, impodobit cu zambete.

Vream sa MULTUMIM tuturor celor care ne-au sustinut in tot acest timp, multumim prietenilor de pe Facebook – 4,141 la numar si 419 followers pe Twitter si nu in ultimul rand clientilor nostri care ne-au dat treaba zi de zi. Noi ne-am bucurat, fireste!

Va reamintim si programul nostru liber de Sarbatori: sambata pe 24 dec., luni 26 dec., pe 30, 31 si 2 ianuarie 2012. Un Craciun Fericit tuturor! 

1 Comment

  1. Cristina Dobre Reply

    frumoase realizari! Sa realizati si mai multe la anu’!

Write A Comment