Astrologia este ramura care studiaza, interpreteaza si organizeaza cunostintele despre realitatea umana pe pamant. Foarte multi care studiaza astrologia cred ca pozitiile anumitor corpuri celeste influenteaza sau se coreleaza cu trasaturile de personalitate ale oamenilor, cu evenimentele importante din viata lor si chiar cu caracteristicile fizice.

Astrologia interpreteaza multe lucruri si face asocieri cu diferite simboluri si lucruri. Te-ai gandit vreodata ca fiecarui semn zodiacal ii este inchinata o floare? Mai jos este o interpretare a zodiilor raportate la seminificatia florilor.

Care este zodiacul tau floral si ce semnificatii are?

Berbec – Caprifoi
Daca esti nascut sub semnului caprifoiului, inseamna ca esti o persoana sensibila si indragita de ceilalti. Esti o persoana de incredere si atragi foarte multi prieteni si parteneri de afaceri in jurul tau. Asa cum albinele nu pot rezista ademenirii caprifoiului, oamenii nu pot rezista energiei tale. Esti primul dintre semnele florale, de aceea esti o persoana asertiva si un bun conducator. Iti plac provocarile si gasesti solutii inovatoare, de fiecare data.

Taur – Mac
Daca esti nascut sub semnul macului, esti o persoana care iubeste bunul gust si lucrurile fine si iti place sa le imparti cu ceilalti. Ai o inclinatie spre design, esti atent la detalii si ai talentul de a pune lucrurile impreuna cu stil. Zodia macului simte placerea de a da si de a primi. Esti o persoana rabdatoare si perverenta.

Gemeni – Lavanda
Daca esti nascuta sub semnul lavandei, sa stii ca ai norocul de a fi o persoana inovatoare, care are mereu idei noi si careia ii place sa se afirme cu propuneri inovatoare. Esti o persoana expansiva, foarte productiva, creativa si ai o minte activa, care actioneaza corect in multe situatii criza.

Rac – Trandafirul alb
Sensibilitatea este cuvantul cheie pentru persoanele nascute sub semnul trandafirului alb. Esti o persoana perspicace, si aveti o intuitie foarte mare. Esti o persoana calda, simpatica si iti place sa ii ajuti pe cei din jur. Persoanele nascute sub acest semn sunt influentate de fortele exterioare (ex: luna).

Leu – Floarea soarelui
Floarea soarelui este definita de caldura, deschidere spre nou si de initiativa. Esti o persoana increzatoare si nu ai nicio indoiala ca atunci cand vine vorba de o provocare, tu esti persoana perfecta. Iti place sa fii in centrul atentiei si sa acorzi sfaturi. Esti un prieten loial, amabil si iubitor.

Fecioara – zorele
Firavele zorele sunt ganditoare si reflective. Asadar, daca esti nascuta sub acest semn, iti place sa planifici totul, inainte de a actiona. Esti foarte organizata si atenta la ceea ce trebuie sa faci. Ai un simt al detaliilor foarte dezvoltat si un spirit analitic fin. Iti place sa ii ajuti pe ceilalti din jur cu abilitatile tale organizatorice, mai ales daca luptati pentru acelasi scop.

Balanta – Trandafir
Esti o persoana sincera, careia ii place sa expuna adevarul, indiferent de circumstante. Daca esti nascuta sub acest semn, ai o abilitate unica de a vedea sensurile ascunse in lucruri si de a expune dovezile ce stau la baza acestora. Iti place tot ceea ce este frumos, sunteti atrasi de filosofie, poezie si arta.

Scorpion – Crizantema
Esti o persoana careia ii place claritatea onestitatea si nu va place sa complicati lucrurile. Iti place sa pastrezi atitudinea serioasa, chiar si atunci cand emotiile te napadesc. Esti o persoana intuitiva si inveti mereu din fiecare experienta.

Sagetator – Narcisa
Persoanele nascute sub semnul narciselor pot fi foarte influente si le place sa schimbe idei filosofice. Esti o persoana directa, care spune lucrurilor pe nume, de incredere si onesta. Esti o persoana inteleapta si inzestrata cu noroc. Nu iti place sa iti arati emotiile si sentimentele si iti place sa expui partea puternica

Capricorn – Crin
Cei cu semn de crin sunt persoane foarte organizate si adepte ale planificarilor pe termen lung. Esti persoana puternica si hotarata si iti place sa iti expui punctul de vedere. Iti place sa iei initiativa, de aceea poti fi un bun leader. Ai o personalitate puternica si muncesti mult ca sa obtii ceea ce iti doresti. I

Varsator – Orhidee
Cei care sunt nascuti sub acest semn sunt persoane curioase si inventive. Nu iti place sa te contrazici, dar stii exact ca ceea ce spui tu este si adevarat. Esti o persoana visatoare si oamenilor le place sa stea in prezenta ta, chiar daca esti adesea egocentrist.

Pesti – Nufar
Cel care este nascut sub acest semn este perspicace si profund psihice. Esti o persoana intuitiva si iti place sa abosrbi idei. Esti o persoana ganditoare si te bucuri de tot ceea ce te inconjoara. Poti fi emotiva, in special daca esti influenta de sentimentele celorlati. Esti o persoana creativa si cu inclinatii artistice (dansul, muzica, pictura).

Cunoscand toate aceste semnificatii si asocieri, ce buchet de flori de la Floria vei alege data viitoare cand va fi ziua de nastere a persoanei dragi?

 

 

 

1 Comment

  1. Preferatul meu este Buchetul Purple rain. Contrastul dintre minirosele roz pal si irisii mov are puterea de te inveseli complet, indiferent de vremea de afara! Buchetul poate aduce zambetul pe chipul persoanelor dragi.

Write A Comment