Aranjamente florale de Halloween

 

Prietenei tale ii plac filmele de groaza? Vrei sa faci o surpriza putin altfel? Atunci nu trebuie sa pierzi ocazia! Noaptea de Halloween  reprezinta cea mai importanta sarbatoare a tot ceea ce tine de domeniul horror. Pe langa renumitul Trick or Treat, noaptea de 31 octombrie este recunoscuta si ca Noaptea Dovlecilor …sau mai bine noaptea in care dovlecii prind viata.

Aranjamentele cu dovleci infuriati sunt la mare cautare, iar daca vrei si tu sa faci o surpriza sau pur si simplu sa iti invaluiesti apartamentul sau biroul intr-o atmosfera misterioasa, acum poti comanda dovleci gata sculptati!

Aranjamentele florale de Halloween se fac de obicei in dovleci sculptati, cu flori de toamna in culori inchise, cum ar fi maro,visiniu, sau verde. Pentru o surpriza de efect, foloseste cateva lumanari, pe care le poti pune inauntrul bostanului, pentru a-i eccentua chipul, sau langa el.

Comanda aranjamente florale de Halloween pentru prietena ta sau pentru ce dragi si scrie-le un mesaj inspaimantator pe felicitarea anonima, cum ar fi:

“Daca in noaptea de Halloween auzi pasi in urma ta, nu te intoarce, s-ar putea sa o patesti!”

„Bau! Te-ai speriat? Sper ca da pentru ca o vei incurca!”

…sau un simplu, dar de efect „Te vad!”

Nu pierde ocazia de a adauga putina sare si piper in relatia ta! Va fi un moment distractiv!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Florarie online | Flori online | GRATUIT in 2 ore de la Floria

Toate drepturile rezervate S.C. Floria Network SRL © 2009 - 2020. Nr. R.C.: J40/1776/2013, C.U.I.: RO31225755, Adresa: Bdul Primaverii nr. 12, Cod postal: 011974, Bucuresti, Sector 1, Capital social 2000 RON, Telefon *9595 - mobil (tarif normal)