Comanda aranjamente florale de Halloween – cadoul perfect pentru cea mai inspaimantatoare noapte din an!

Irlandezii, americanii si, de cativa ani, si europenii, sarbatoresc in noaptea de 31 octombrie Halloweenul sau “Sarbatoarea tuturor spiritelor”, o sarbatoare asociata cu aparitii fantomatice si superstitii de tot soiul. Cu ocazia acestei zile care iti da fiori, Floria a pregatit o colectie de aranjamente florale de Halloween neasteptate: cosulete cu flori de toamna in nuante calde, dovleci atent sculptati umpluti cu flori parfumate, buchete cu invelisuri negre si ornate cu mici paianjeni decorativi. Toate ingredientele necesare pentru a face o surpriza neasteptata.

Aranjamentele florale de Halloween de la Floria sunt perfecte si pentru decorul unei petreceri tematice pline de rafinament, fiind o alternativa plina de stil la decoratiunile din plastic sau hartie.

Sarbatoarea Halloween-ului isi are originile in vechea religie a celtilor fiind una dintre cele mai vechi pastrate. Acestia aveau o puternica constiinta a lumii spiritelor si propriile practici care sa-i ajute sa aiba acces catre aceasta lume. Astazi, in noaptea de 31 octombrie oamenii sarbatoresc printr-o varietate de activitati specifice: copii costumati merg din usa in usa dupa bunatati sau pentru a face mici trucuri celor care nu le ofera banuti sau dulciuri (trick or treat), se organizeaza parade, carnavaluri si petreceri tematice unde fiecare participant se deghizeaza in personaje inspaimantatoare de la vrajitoare si vampiri, la mumii si scheleti, se vizioneaza filme de groaza in grup  pentru ca sentimentul de frica sa fie diminuat, iar cei mai superstitiosi fac focuri in aer liber pentru a alunga spiritele rele si pentru a spune povesti ce te fac sa tremuri.

Simbolul cel mai reprezentativ al acestei sarbatori sunt dovlecii sculptati care prind viata o data cu luminitele asezate in interiorul lor si care nu trebuie sa lipseasca din fata casei niciunui impatimit al acestei sarbatori.

Anul acesta alege sa trimiti un buchet special de Halloween pentru a „speria” si a amuza!

Aranjamente-florale-de-Halloween
Aranjamente florale de Halloween

1 Comment

  1. I merely cannot abandon your website before advising i always in fact liked the most common information someone deliver as part of your company? Will be again constantly to think about completely new posts

Write A Comment