Al doilea premiu saptamanal la concursul Floria de pe FaceBook

Saptamana asta am avut numai 5 buchete adaugate pe wall-ul Floria la concurs si ne pare tare rau …

Vom schimba deci un pic regulile jocului: de acum inainte dam premiul tot joi, dar numai cand strangem minim 10 poze de la ultimul premiu acordat. Ca sa fie concurs!

Si cum e corect sa schimbi regulile pentr viitor – nu pentru ce a fost, saptamana asta il dam oricum. :)

Deci, top 3:

3. Un buchet frumos asortat, din flori populare si colorate, care vor rezista destul de mult, propus de Andreea Helvei (care deja “recidiveaza” la concurs si-i multumim pentru asta);

2. Superbul buchet de mireasa propus de Ioana Abe Anescu – poate ar merita locul 1, dar stie lumea ca ne e prietena si nu vrem sa ne acuze nimeni de favoritisme …

1. Castigator meritat este aceasta minunata explozie de culoare, o incredibila “colectie” de flori vii si taiate, un decor de birou cum nu am crezut ca o sa vedem vreodata. Felicitari Ancuta Beldica si te asteptam cu un mail la comenzi@floria.ro ca sa iti trimitem premiul!

Va mai asteptam pe la Floria – florarie online cu livrare gratuita in Bucuresti si la concurs!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Florarie online | Flori online | GRATUIT in 2 ore de la Floria

Toate drepturile rezervate S.C. Floria Network SRL © 2009 - 2018. Nr. R.C.: J40/1776/2013, C.U.I.: RO31225755, Adresa: Bdul Primaverii nr. 12, Cod postal: 011974, Bucuresti, Sector 1, Capital social 2000 RON, Telefon *9595 - mobil (tarif normal)