Si….cateva cuvinte despre noi

Cu siguranta am apucat sa ne cunoastem, mai mult sau mai putin. Ei bine, noi suntem Floria, una dintre cele mai mari florarii online din Romania. Floria a luat nastere din pasiunea si dragostea pentru flori, pentru frumos, pentru tot ce este viu si colorat. Mai exact, am inceput activitatea de “a oferi frumosul” pe 18 Iulie 2010. Deja ne amintem cum am inceput sa livram fericire si zambete colorate 🙂

Cu experiente deosebite si exceptionale, echipa Floria se orienteaza in permanenta catre client cu scopul de a aduce bucurii in fiecare zi. Investim zilnic si punem accentul pe nevoia ta si a celor dragi tie.

ACUM , vorbim despre noi si voi. Impreuna am adus multe flori, dragoste si bucurii in multe case. Prin experienta desavarsita, de 8 ani, activam in domeniul online floral si am ajuns prin intermediul vostru sa oferim zilnic cele mai frumose flori, aranjamente, buchete si atentii deosebite pentru cei dragi tie.

Suntem bucurosi sa va avem alaturi, am reusit sa crestem si sa performam din ce in ce mai mult. Astazi, de ziua noastra te asteptam cu o sectiune speciala de flori pe care le poti oferi cu multa dragoste celor dragi. Si cum ne place sa daruim, aici  gasesti florile pe care le poti darui cu multa dragoste. In plus, le poti comanda cu reducere.

Astazi, sarbatorim frumos cu multe zambete si oameni fericiti!

Write A Comment