Ce poate fi mai frumos la primavara decat toata explozia de culori si parfumuri data de florile minunate care isi fac aparitia in aceasta perioada? Fie ca vrei sa inveselesti o camera plictisitoare sau sa oferi un aer rustic bucatariei, florile sunt cele mai ieftine si frumoase decoratiuni. Iar in ciuda dimensiunilor, vor avea un efect wow. In articolul pe care urmeaza sa-l citesti, echipa Floria.ro ti-a pregatit cateva sugestii de flori cu care sa iti infrumusetezi casa.

Lalele

Nimic nu se compara cu un buchet elegant de lalele plasat strategic pe noptiera ta. Se inchid noaptea, ca mai apoi sa se deschida ziua, oferindu-ti impresia ca au acelasi program ca al tau. De asemenea, vor fi perfecte si pentru o bucatarie rustica. Cateva fire de lalele asezate pe masa sau chiar pe pervaz iti vor inveseli cu siguranta spatiul de gatit.

Margarete

Delicate si adorabile, margaretele vor inveseli chiar si cel mai intunecat colt din casa ta. Iar cea mai buna parte e ca nu sunt deloc scumpe, ba chiar le poti culege chiar tu de pe camp. Asa ca daca vrei sa petreci putin timp de calitate cu familia ta si sa iti decorezi casa cu cele mai frumoasa floricele in acelasi timp, iesiti impreuna la cules de margarete.

Frezii

Trebuie sa recunosti ca nimic nu te inveseleste mai mult decat un buchet de frezii parfumate si delicate. Poti imprasita cateva fire de frezii prin toata casa, pe pervazuri, pe mese sau pe noptiere. Astfel, te vei bucura de aroma dulce si parfumata oriunde ai pasi.

Floarea-soarelui

Poate parea o alegere neobisnuita pentru primavara, insa floarea-soarelui este optiunea perfecta pentru orice persoana care vrea sa adauge instant o pata de culoare in casa. Iar cu cat sunt mai inalte, cu atat se vor potrivi mai bine unui spatiu mai larg.

Garoafe

Chiar daca au primit o reputatie proasta din cauza evenimentelor la care se daruiesc, garoafele nu si-au pierdut deloc din frumusete. Partea cea mai buna? Sunt printre florile care rezista cel mai mult dupa ce au fost taiate, iar tu te vei putea bucura de culorile lor pentru mai mult timp.

Narcise

Narcisele sunt atat de iubite pentru parfumul lor unic incat ar fi pacat sa nu ai cateva fire imprastiate prin casa. Iti garantam ca atunci cand vei ajunge acasa dupa o zi grea de munca, tot stresul va disparea in momentul in care vei simti acest parfum minunat.

Panselute

Micutele si adorabilele panselute vor inveseli cu siguranta orice colt al casei tale. Iar ca sa te bucuri de ele tot timpul anului, noi iti recomandam sa le pastrezi in mici ghivece asezate strategic in locurile importante din casa. Vor fi perfecte pentru noptiera, birou sau chiar bucatarie.

Write A Comment