Femeia Fecioara este extrem de analitica si atenta la detalii. Ii plac lucrurile care au o intrebuintare clara si este orientata spre pragmatism. Este organizata, ordonata, avand in vedere ca totul sa fie impecabil, de la propriul aspect, pana la lucrurile din jurul ei.

Avand in vedere aceste caracteristici, noi iti propunem in continuarea acestui articol 7 buchete florale potrivite pentru orice Fecioara.

Buchet de flori – Vise colorate
Buchetul este alcatuit din alstroemeria,lisianthus, minirosa si se prezinta sub forma unui cocktail floral, in cele mai explozive culori. Atentia cu care este creat aranjamentul si imbinarea unor plante atat de frumoase, demonstreaza ca acest buchet este potrivit pentru o femeie Fecioara.

Buchet Toamna aniversara
Buchetul cuprinde alstroemeria, trandafiri, gerbere, frezii, garoafe si solidago. Este un buchet plin de culoare, aranjat cu grija la detalii si presarat cu un parfum discret, ce incanta simturile.

Buchet Bucuria iubirii
Hipericum, lisianthus, trandafiri, orhidee, acestea sunt plantele care impreuna formeaza un buchet plin de rosu, pasiune si viata. Este un buchet creat parca dupa regulile Ikebana, dar fara a urmari minimalismul.

Buchet Dragoste regala
Albul este nuanta simbolica pentru o femeie Fecioara, sugerand simplitatea, puritatea si ordinea. Acest buchet alcatuit din cale, lisianthus, trandafiri, frezii si lavanda imbina nuante predominante de alb, verde, galben si roz delicat.

Buchet Soare de toamna
Galbenul acestui buchet format din amaryllis, crizanteme, orhidee, trandafiri izbucneste precum lumina soarelui si incanta privirile. Ofera acest buchet femeii Fecioara din viata ta si vei primi in schimb emotii si un zambet larg.

Buchet de 5 trandafiri portocalii
Pentru ca simbolul iubirii ramane trandafirul, iti propunem un buchet de 5 trandafiri portocalii pentru iubita ta Fecioara. Nuantele se incadreaza perfect in cadrul de toamna, iar simplitatea buchetului este pe gustul femeii nascute in aceasta zodie.

Buchet Purple rain
Buchetul cuprinde minirosa roz si irisi mov. Imbinarea acestor flori si culori ofera buchetului un aspect contrastant, dar placut. Este ideal pentru o femeie echilibrata si organizata.

Tu cu ce flori o surprinzi pe femeia Fecioara din viata ta? Tine cont de sugestiile noastre si nu vei da gres in alegerea buchetului perfect pentru aceasta.

Write A Comment