De Craciun, casa trebuie sa spuna o poveste. O poveste despre ierna, despre Mos Craciun si despre caldura familiei.

Pentru a avea un camin plin de parfum, culoare si magia Sarbatorilor, decoram casa cu aranjamente de flori vii, combinate cu ornamente de sezon.
Alaturi de brad, aceste aranjamente vom umple spatiul de arome naturale placute, cu care asociem Craciunul inca din copilarie: scortisoara, mere, portocale.

Iata 3 aranjamente de flori perfecte pentru a surprinde invitatii la masa de Craciun:

Coronita cu zambile  

IMG_6879

Craciunul este un moment in care respectam traditiile. Impodobim bradul, punem coronita pe usa sau pe masa, mancam portocale si daruim cadouri frumoase. Dar in acelasi timp, Craciunul ne provoaca sa inovam, sa experimentam si sa punem in practica idei surprinzatoare.

De aceea, alegem o coronita spectaculoasa, cu flori si bulbi de zambile, cu orhidee, cu batoane de scortisoara, conuri de brad, flori de cactus, felii de portocale.

Aranjament cu orhidee si bumbac

IMG_6891

Se spune ca bumbacul aduce prosperitate si noroc. Florile de bumbac, albe si cu o textura care aduce cu zapada proaspat cazuta, se alatura orhideelor delicate si, impreuna cu verde si rosu, creeaza un ansamblu impresionant. Aranjamentul emana rafinament in nota de sezon.

Este o alegere excelenta atat pentru camera de zi, dar si pentru a fi oferit cadou, cu urari si ganduri bune.

Aranjament exotic

Craciun exotic

Asezate intr-o cutie de cadou deschisa, florile acestui aranjament amintesc de vacanta, exprima libertate si aduc aminte de caldura destinatiilor exotice. Fructele de ananas, feliile de portocala si orhideele, cu aerul lor exotic, se alatura gerberei rosii, bruniei si betelor de scortisoara, pentru a crea o combinatie de Craciun memorabila.

Daruieste si tu celor dragi aranjamente de flori pentru un Craciun de poveste. Comada-le de pe www.floria.ro.

Write A Comment