Floria doneaza 1% din valoarea buchetelor catre WWF Romania
Aranjament in cupa cu picior
Like and share:
Pin it!
Plati securizate
Transport gratuit
Livrare in 2 ore
Garantia calitatii

Aranjament in cupa cu picior

La comanda in 10 zile ?

Livrare GRATUITA IN 2h in Bucuresti si in alte 93 orase
Taxa de transport pentru celelalte localitati este de 1,3 lei/km (distanta dus-intors), distanta fiind calculata fata de cea mai apropiata localitate in care avem livrare locala gratuita.

Descriere Aranjament in cupa cu picior:

Un aranjament in cupa cu picior care contine minirosa peach, orhidee dendrobium albe, lisianthus alb, trandafiri albi si brumia verde. Acest aranjament este perfect pentru intrarea intr-un local luminos, decorat in stil romantic, in tonuri nude. Contine 15 cupe phalenopsis alb, 3 hortensii albe, 4 lisianthus alb, 5 minirosa roz, 5 trandafiri ivory, 3 trandafiri David Austin, burete, cupa cu picior.
mai multe
Pretul produsului Aranjament in cupa cu picior include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Vezi opiniile clientilor despre produsul Aranjament in cupa cu picior

  • Fii primul care-si exprima o parere despre acest produs!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta