Urmareste-ne si pe
facebook twitter gplus youtube yahoo

Livrare flori

Livrare flori cu transport gratuit prin curieri proprii oriunde in tara!

Livrare flori cu transport gratuit in maxim 2 ore!

Livrare flori prin curieri proprii oriunde in tara in 2 ore de la comanda!

 

Livrare de flori, sau mai bine spus, livrare de flori in 2 ore de la comanda este ceea ce facem cu placere in fiecare zi, pentru ca cei carora vrei sa le trimiti buchete de flori sa primeasca buchete proaspete si fermecatoare in conditiile care asigura cea mai frumoasa experienta si bucurie.

Livrare flori prin curieri proprii

Livrarea de flori nu este o livrare obisnuita. Spre deosebire de alte cadouri, un buchet de flori trebuie oferit din mana, de catre o persoana, pentru ca destinatarul sa poata fi uimit de frumusetea naturala a florilor inca din primul moment.

Dupa mai mult de 50.000 de buchete livrate prin curieri proprii de-a lungul anilor, putem spune cu certitudine ca cea mai mare satisfactie a destinatarilor este obtinuta la livrare flori prin curieri proprii. Curierii Floria.ro stiu exact cum sa se prezinte, sa realizeze livrarea de flori, astfel incat persoana care primeste buchetul sa aprecieze intregul ansamblu: modalitate livrare flori, buchetul impresionant, calitatea de exceptie a florilor.

Livrare flori in 2 ore de la comanda

Sa realizam o livrare de flori in 2 ore de la comanda este o provocare careia ii facem fata cu placere la fiecare buchet. Livrarea de flori in 2 ore de la comanda asigura clientilor nostri posibilitatea de a transmite buchete si a se bucura de efectul gestului lor la doar cateva ore de la comanda.

Livrarea florilor in 2 ore de la momentul comenzii asigura in plus faptul ca buchetul ajunge proaspat la destinatar in conditii ideale si nu intr-o cutie de carton care ajunge a doua zi.

Deoarece traficul poate fi plin de surprize, clientii ne acorda o mica marja de eroare fata de la comenzile de livrari flori, cu precadere in perioada sarbatorilor (februarie, martie, decembrie).

Livrare flori oriunde in tara

Asiguram livrare flori in tara, in orice localitate din Romania, respectand promisiunea de a livra in 2 ore de la comanda, prin curieri proprii, astfel incat buchetele sa arate senzational indiferent unde se afla in persoana careia ii este destinat.

Livrare flori cu transport gratuit

Prin partenerii nostri, realizam livrare flori cu transport gratuit in 50 localitati din Romania.

Este o misiune indrazneata, insa de peste 3 ani suntem liderii pietei, si asiguram livrare flori cu transport gratuit in 50 localitati din Romania, in 2 ore de la comanda, prin curieri proprii.

in stoc
-9% 279,00 lei
307,00 lei